Verkoop

De divisie Verkoop van de Nijburg Industry Group bestaat uit de bedrijven Solid Air Climate Solutions, Solid Air International en Velu Klimaattechnische Groothandel. Met deze bedrijven leveren wij een compleet assortiment aan luchttechnische componenten voor woning-, utiliteits- en scheepsbouw en daarmee de installatiemarkt.

Solid Air Climate Solutions

Solid Air Climate Solutions is specialist op het gebied van binnenklimaat en luchttechniek en draagt daarmee bij aan een optimaal binnenklimaat. Solid Air beschikt over een uitgebreid assortiment van roosters in het plafonds tot aan luchtbehandelingskasten op het dak.

Solid Air International

Als bedrijf zijn wij niet alleen in Nederland te vinden, Solid Air is ook buiten de Nederlandse grenzen actief. Hiervoor hebben de Solid Air International opgericht.

Velu Klimaattechnische Groothandel

Velu is onze groothandel. In de webshop bieden wij verschillende klimaattechnische producten aan. Onze producten worden o.a. gebruikt voor nieuwbouw, renovatie en transformatie projecten. Naast totaalleverancier heeft Velu ook de kennis in huis om onze klanten volledig te adviseren.

Wat leuk dat je wilt solliciteren!

Solliciteren gaat bij ons super snel! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, pages, Max. bestandsgrootte: 31 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, pages, Max. bestandsgrootte: 31 MB.