Contact

Heb je een vraag over één van onze vacatures, stages of toch een andere vraag? Neem dan contact op met Rebecca, onze HR medewerker. Je kan Rebecca bereiken op: +316 29 48 97 25 of mailen via: vacatures@nijburg.com

 

Even voorstellen

Mijn naam is Rebecca Klopenburg en ik ben HR medewerker binnen de Nijburg Industry Group, ook wel eerste aanspreekpunt voor sollicitanten. Bij binnenkomst van een sollicitatie neem ik altijd eerst contact op voor een kort telefonisch gesprek, in dit gesprek vraag ik naar de aanleiding en waarom iemand graag bij ons wilt werken.  Vervolgens nodig ik de kandidaat uit voor een kennismakingsgesprek. De gesprekken worden voornamelijk gevoerd door mij, maar soms sluit de leidinggevende van de betreffende afdeling ook aan. Bij Nijburg gaan we graag een uitgebreid gesprek aan om te achterhalen of er een match is, we vinden het belangrijk dat de match wederzijds is.

“Nijburg is een dynamisch bdrijf wat zich blijft aanpassen en verbeteren. Mijn werk is nooit saai en er zijn altijd mogelijkheden om nieuwe dingen te leren. Ik ondersteun niet alleen collega’s in hun  loopbaan, maar ik kan zelf ook verder ontwikkelen.”

 

Wat leuk dat je wilt solliciteren!

Solliciteren gaat bij ons super snel! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, pages, Max. bestandsgrootte: 31 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, pages, Max. bestandsgrootte: 31 MB.