Projectmanagement

Nijburg Klimaattechniek is veel meer dan alleen installateur. Wij engineeren, produceren en installeren luchttransportinstallaties en voeren service- en onderhoudswerken uit. Wij werken in heel Europa voor diverse ontwikkelaars en installatiebedrijven. Dit stelt ons in staat om elk project uit te voeren. Van kleinschalige projecten als woningbouwproject tot en met de coördinatie van grootschalige complexe projecten, waarin vaak meerdere gebouwfuncties worden gecombineerd. Dit noemen wij ‘van rooster tot rooster’. Desgewenst coördineren wij uw totale project van het begin tot het einde.

 

Bekijk de vacatures

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak het verschil in ICT

Binnen onze afdeling ICT maken we de wereld beter, sneller en veiliger! Vanwege de geografische spreiding van de activiteiten van Nijburg Industry Group, zorgt automatisering voor de noodzakelijke snelle communicatie, dataoverdracht en dataopslag. Hiermee blijven organisatie en werkproceskosten beheersbaar. Daarnaast is het de taak van ICT om de noodzakelijke kennis (productkennis, applicatiekennis, kennis van de productieprocessen) in de verschillende automatiseringssystemen vast te leggen, zodat nieuwe en/of tijdelijke medewerkers snel operationeel kunnen zijn.

 

Bekijk de vacatures

De klant centraal

Binnen Nijburg Industry Group richten we ons op een brede doelgroep in de markt bestaande uit architecten, adviseurs, installateurs, montagebedrijven, aannemers, groothandels, eindgebruikers en consumenten. Voor onze klanten is het van belang dat wij verdere kennismanagement en productmanagement doorvoeren binnen alle facetten van de organisatie. Door een juiste kennisdeling en borging kunnen wij de klanten beter bedienen. Marketing en Sales werken nauw met elkaar samen om op het juiste moment, de juiste klantengroep met de juiste boodschap te benaderen!

 

Bekijk de vacatures

R&D: scherp blijven met oog voor de toekomst

Nijburg Industry Group heeft een eigen R&D afdeling met een eigen testruimte. Hierdoor zijn wij in staat om naast een standaardprogramma mee te denken met onze opdrachtgevers en maatwerk te leveren. Zonder innovatie tel je als bedrijf niet mee. Onze afdeling R&D is zich daarvan bewust en speelt in op de steeds wijzigende vraag uit de markt. Dit doen zijn door het ontwikkelen van nieuwe producten en door bestaande producten steeds kritisch te blijven bekijken en waar nodig te verbeteren. De afdeling bestaat uit een team techneuten die werken aan de toekomst!

 

Bekijk de vacatures

Nijburg Products: 20.000 m2 productieoppervlakte!

Nijburg Products is de productieomgeving en het hart van Nijburg Industry Group. In onze fabriek ontwikkelen, engineeren en produceren we onze producten. Naast ons uitgebreide assortiment zijn we ook in staat om maatwerk en specials te leveren. Met meer dan 100 medewerkers is Nijburg Products de grootste Business Unit. In 2018 zijn er nieuwe, moderne machines aangeschaft die vragen om vakkundige aansturing! 

 

Bekijk de vacatures

Administratie

Wat je precies voor werkzaamheden zult verrichten in een bepaalde administratieve functie hangt af van meerdere factoren. Zeker is dat je een gevarieerde baan zult hebben. Afhankelijk van op welke afdeling je werkzaam bent voer je werkzaamheden uit, zoals het aanmaken van facturen en het beantwoorden van telefoon en e-mail. Nijburg Industry Group kent administratieve functies binnen de verschillende stafafdelingen, zoals Personeelszaken, Financiën en Receptie. 

 

Bekijk de vacatures