Installatie

De divisie Installatie van de Nijburg Industry Group bestaat uit de bedrijven Nijburg Klimaattechniek, Hanze Luchttechniek en Solid Air Climate Ceilings. De bedrijven zijn gespecialiseerd in engineering, projectvoorbereiding, begeleiden, monteren en inregelen van complete luchtkanaalsystemen en klimaatplafonds voor de utiliteitsbouw, industrie, retail en datacentra. Dit geldt zowel voor nieuwbouw, als voor renovatie. Door de vakkundigheid van onze collega’s en de kwaliteit van onze projecten zijn we uitgegroeid tot internationaal werkende organisatie.

Nijburg Klimaattechniek

Nijburg Klimaattechniek is één van de weinige luchttechnische bedrijven die alle disciplines in eigen huis heeft, zoals engineering, montage en productie; van rooster tot rooster. Met de deskundigheid en ervaring van 50 jaar zijn wij in staat om het gehele luchttransportontwerp voor u te engineeren. In heel Europa werkt Nijburg Klimaattechniek voor diverse installatiebedrijven.

Hanze Luchttechniek

Hanze Luchttechniek is gespecialiseerd in het leveren en monteren van luchtkanalen en appendages in Nederland. Sinds 1970 is het bedrijf actief in de sectoren utiliteit, zorg, overheid, industrie en sport.

Solid Air Climate Ceilings

Solid Air Climate Ceilings ontwikkelt, levert en monteert duurzame systemen op het gebied van klimaatplafonds, inductie units en hybride plafonds.

Wat leuk dat je wilt solliciteren!

Solliciteren gaat bij ons super snel! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, pages, Max. bestandsgrootte: 31 MB.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, pages, Max. bestandsgrootte: 31 MB.