Stagiair Nijburg Industry Group

Wij geloven in jong talent. In de meerwaarde die zij kunnen bieden. Jong talent is enthousiast, onbevangen, leergierig, vol energie en flexibel. Voel jij je aangesproken door deze woorden? Dan hebben wij wellicht een interessante stagemogelijkheid voor jou!

Wie zijn wij?

Nijburg Industry Group engineert, ontwikkelt, produceert, levert en monteert hoogwaardige producten op het gebied van lucht- en klimaattechniek. Als totaalleverancier willen we een bijdrage leveren aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat in woon- en werkomgevingen door het produceren en leveren van geavanceerde, energiezuinige en duurzame oplossingen.

Nijburg Industry Group wordt gevormd door de divisies Solid Air Climate Solutions, Solid Air International, Solid Air Klimaatplafonds, Velu Klimaattechnische Groothandel, Nijburg Klimaattechniek en haar eigen fabriek, Nijburg Products. De sterke synergie tussen de verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialisme maakt dat Nijburg Industry Group als een betrouwbare, sterke partner wordt gezien op het gebied van lucht- en klimaattechniek. Zowel bij nieuwbouw, als bij renovatieprojecten. Nationaal en internationaal.

Op dit moment hebben wij stageplekken op de afdelingen HR, Marketing, ICT en R&D. De opdracht is samen in overleg met jou te formuleren, zodat jij je op de ultieme manier kunt ontwikkelen!

Wat verwachten we van jou?

Bij Nijburg Industry Group is het van belang dat je zelfstandig bent maar in teamverband denkt. Je beschikt over een groot zelfsturend vermogen, kan snel schakelen en je kan omgaan met de verantwoordelijkheid van veel vrijheid. Wij zijn een groot voorstander van gezamenlijk leren en groeien. Dit houdt in dat het belangrijk is om regelmatig feedback te krijgen én te kunnen geven.

Wat kun je van ons verwachten?

Een leerzame stage in een dynamische organisatie met een informele cultuur. Als stagiair zul je meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden en daarnaast zul je voornamelijk bezig zijn met je stageopdracht. Ben je na je stage helemaal lyrisch over ons en zijn wij dat ook over jou? Dan gaan we graag in gesprek om de mogelijkheden voor je eerste échte baan te bespreken.

Enthousiast?

Spreekt bovenstaande je aan? En denk je dat jij de juiste stagiaire bent om ons team tijdelijk te versterken? Stuur dan je motivatie met CV naar hrm@nijburg.com. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HR via telefoonnummer +31 598 36 12 07.

Nijburg Industry Group

Nijburg Industry Group is een Nederlands familiebedrijf met eigen productiefaciliteit, gespecialiseerd in het produceren, leveren en installeren van totaaloplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit doen wij voor partijen uit de gehele bouwkolom, van opdrachtgever & adviseur tot installateur & gebouwmanagement, nationaal en internationaal.

De Nijburg Industry Group werkt vanuit drie divisies en zeven bedrijven, te weten: verkoop (Solid Air Climate Solutions, Velu Klimaattechnische Groothandel, Solid Air International), installatie (Nijburg Klimaattechniek, Hanze Luchttechniek en Solid Air Climate Ceilings) en productie (Nijburg Products). Elke divisie heeft haar eigen specialisme, maar door samen te werken maken we optimaal gebruik van de aanwezige kennis en kunde binnen ons bedrijf.