Afstudeerstage Marketing

Wij geloven in jong talent. In de meerwaarde die zij kunnen bieden. Jong talent is enthousiast, onbevangen, leergierig, vol energie en flexibel. Voel jij je aangesproken door deze woorden? Dan hebben wij wellicht een interessante stagemogelijkheid voor jou op onze afdeling Marketing. Onze marketingafdeling is een gedreven, ervaren en hecht team dat bestaat uit een marketing manager, een grafisch vormgever en een DTP-medewerker. Het hele jaar door wordt de afdeling versterkt door een (afstudeer)stagaire en op dit moment hebben wij plaats voor jou!

De opdracht

Gezien het toenemende gebruik van onze huidge webshop (webshop.velu.nl), willen we deze de komende jaren verder professionaliseren. Aan jou de taak om een klantenonderzoek te doen naar het gebruik van de webshop om te komen tot een verbeterplan met aanbevelingen die wij kunnen gebruiken bij het verder professionaliseren van onze webshop. Denk hierbij aan het opstellen van een bezoekersprofiel, het inkaart brengen van eventuele discrepanties tussen vraag (bezoekers) en aanbod (producten/diensten), het inzichtelijk maken van eventuele functionele obstakels, etc. 

Wat verwachten we van jou?

Bij Nijburg Industry Group is het van belang dat je zelfstandig bent maar in teamverband denkt. Je beschikt over een groot zelfsturend vermogen, kan snel schakelen en je kan omgaan met de verantwoordelijkheid van veel vrijheid. Wij zijn een groot voorstander van gezamenlijk leren en groeien. Dit houdt in dat het belangrijk is om regelmatig feedback te krijgen én te kunnen geven.

En ben je na je afstuderen helemaal lyrisch over ons en zijn wij dat ook over jou? Dan gaan we graag in gesprek om de mogelijkheden voor je eerste échte baan te bespreken.

Enthousiast?

Spreekt bovenstaande je aan? En denk je dat jij de juiste stagiaire bent om ons team tijdelijk te versterken? Stuur dan je motivatie met CV naar m.drent@nijburg.com. Neem voor meer informatie contact op met Mirjam Drent via telefoonnummer +31 598 36 12 35.