Stagiair ICT

Wij geloven in jong talent. In de meerwaarde die zij kunnen bieden. Jong talent is enthousiast, onbevangen, leergierig, vol energie en flexibel. Voel jij je aangesproken door deze woorden? Dan hebben wij wellicht een interessante stagemogelijkheid voor jou!

Wat ga je doen als ICT stagiair?

Tijdens deze meewerkstage ben je werkzaam op de ICT-afdeling van Nijburg Industry Group in Westerbroek. Op de afdeling werk je samen met een systeembeheerder, applicatiebeheerder en een helpdeskmedewerker. Je werkt mee aan verschillende projecten van de afdeling, waarbij het zwaartepunt ligt op het ondersteunen van de applicatiebeheerder, je zult dan ook voornamelijk gaan programmeren. Eén van de projecten is bijvoorbeeld het upgraden van het ERP-systeem. Uiteraard is er daarnaast ook nog voldoende ruimte voor eigen inbreng en je schoolopdrachten.

Wat verwachten we van jou?

Bij Nijburg Industry Group is het van belang dat je zelfstandig bent maar in teamverband denkt. Je beschikt over een groot zelfsturend vermogen, kan snel schakelen en je kan omgaan met de verantwoordelijkheid van veel vrijheid. Wij zijn een groot voorstander van gezamenlijk leren en groeien. Dit houdt in dat het belangrijk is om regelmatig feedback te krijgen én te kunnen geven.

We zijn op zoek naar:

  • Een tweede- of derdejaars student ICT
  • Een proactieve en resultaatgerichte collega die fulltime beschikbaar is voor de duur van 5 maanden
  • Je weet van aanpakken, bent energiek, initiatiefrijk, zelfstandig en gaat daarnaast gestructureerd en analytisch te werk
  • Ervaring met SQL en Visual Studio
  • Wat kun je van ons verwachten?
  • Ruimte voor eigen initiatieven
  • Werken in een dynamische omgeving
  • Een stagevergoeding van €350,- per maand
  • Een plekje als collega in een gezellig en professioneel team

Enthousiast?

Spreekt bovenstaande je aan? En denk je dat jij de juiste stagiaire bent om ons team tijdelijk te versterken? Stuur dan je motivatie met CV naar hrm@nijburg.com. Neem voor meer informatie contact op met Chaya Vos via telefoonnummer +31 598 36 11 94.

Nijburg Industry Group

Nijburg Industry Group engineert, ontwikkelt, produceert, levert en monteert hoogwaardige producten op het gebied van lucht- en klimaattechniek. De groep wordt gevormd door Solid Air Climate Solutions, Solid Air Climate Ceilings, Solid Air International, Velu Klimaattechnische Groothandel, Nijburg Klimaattechniek en Nijburg Products. Wij willen als totaalleverancier een bijdrage leveren aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat in woon- en werkomgevingen door het produceren en leveren van geavanceerde, energiezuinige en duurzame oplossingen. Door de synergie tussen de business units, met ieder hun eigen specialisme, is de Nijburg Industry Group een veel gevraagde partner voor installateurs, woningcorporaties, industriële afnemers en scheepsbouwers.