Werkvelden

Wij geloven in jong talent. In de meerwaarde die zij kunnen bieden. Jong talent is enthousiast, onbevangen, leergierig, vol energie en flexibel. Voel jij je aangesproken door deze woorden? Dan hebben wij wellicht een interessante stagemogelijkheid voor jou! We hebben regelmatig stageopdrachten binnen de volgende werkvelden:

  • HRM
  • ICT
  • Marketing en Sales

Ontmoet ons

  • Wij staan regelmatig op beurzen georganiseerd door hogescholen of universiteiten.
  • Wij staan regelmatig op diverse (carrière)beurzen.
  • Wij organiseren regelmatig interne evenementen.

Wil je ons ontmoeten? Bekijk dan onze agenda.

  Bekijk agenda

Stagiaires vertellen

Waarom kiezen voor Nijburg Industry Group?

Stage lopen of afstuderen bij Nijburg Industry Group betekent het leggen van een goede basis voor je verdere carriere. Bij Nijburg Industry Group is het van belang dat je zelfstandig bent maar in teamverband denkt. Je beschikt over een groot zelfsturend vermogen, kan snel schakelen en je kan omgaan met de verantwoordelijkheid van veel vrijheid. Wij zijn een groot voorstander van gezamenlijk leren en groeien. Dit houdt in dat het belangrijk is om regelmatig feedback te krijgen én te kunnen geven.

Binnen Nijburg Industry group is er volop ruimte voor eigen initiatieven, sterker nog: deze worden volop gestimuleerd. Je gaat werken in een dynamische omgeving waarbij je omringt wordt met veel gezellige en professionele collega's. Afstudeerders en stagaires krijgen maandelijks een stagevergoeding van € 350,- per maand. Loop je bij ons een afstudeerstage en zijn we aan het eind van het traject helemaal lyrisch over elkaar? Dan gaan we graag in gesprek om de mogelijkheden voor je eerste échte baan te bespreken!