Solliciteer direct!

Zie je een vacature die bij je profiel en interesse past? Dan ben je nog een stap verwijderd van jouw eventuele droombaan! Wij werken als volgt:

  • Je ontvangt van ons een bevestiging van je sollicitatie. Hierin staat door wie je sollicitatie wordt behandeld en wanneer je uiterlijk een reactie kunt verwachten. 
  • Aan de hand van de binnengekomen reacties wordt een eerste selectie gemaakt.
  • Met geselecteerde kandidaten worden eerste gesprekken gepland.
  • Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor de tweede gespreksronde met de verantwoordelijke van de afdeling.
  • De laatste stap is het afrondende gesprek over de arbeidsvoorwaarden. 
  • En daarna zet je een volgende stap in jouw carrière bij Nijburg Industry Group! 

Bekijk onze vacatures

OU Uitzendorganisatie

Nijburg Industry Group werkt nauw samen met OU Uitzendorganisatie. Beide organisaties zijn van dezelfde eigenaar, waardoor er veel kennis over Nijburg Industry Group en de branche aanwezig is bij OU. OU verzorgt het reguliere uitzendwerk en vakantiewerk voor Nijburg Industry Group. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met OU op telefoonnummer +31 0598 63 02 39 of via de e-mail: info@ou-diensten.nl.

OU Uitzendorganisatie bestaat uit een team van vakmensen uit de uitzendbranche. Hun jarenlange ervaring en enthousiasme voor de arbeidsmarkt zetten ze graag voor u in: "OU werk(t) voor u!"

Open sollicitatie

Spreekt de Nijburg Industry Group je aan, maar is er geen actuele vacature die aansluit bij je achtergrond en ambitie? Stuur dan je open sollicitatie naar ons op! Dat kan direct door op de button te klikken. We zoeken regelmatig nieuwe collega's in de volgende werkvelden:

Stuur open sollicitatie