Ontmoet Sandy: uw eerste aanspreekpunt voor een warm welkom

Ontmoet Sandy: uw eerste aanspreekpunt voor een warm welkom

Graag stellen we je voor aan Sandy. Sandy is één van onze receptionistes en is ongeveer twee jaar geleden begonnen bij Nijburg. Vanaf haar negentiende heeft ze al ervaring opgedaan binnen verschillende secretariële functies.

Hoe ziet mijn werkdag als receptioniste eruit?
Ik probeer ervoor te zorgen dat iedereen zich direct thuis voelt. Als receptioniste ben ik het eerste aanspreekpunt voor gasten en collega’s. Of het nu gaat om telefoontjes beantwoorden, afspraken plannen of administratieve taken afhandelen, het is echt heel divers.

Waarom vind ik het werken bij de Nijburg Industry Group zo leuk?
De ontspannen sfeer vind ik heel erg prettig hier. Maar wat het werken bij Nijburg echt leuk maakt, zijn de mensen. Daarnaast krijg ik volop kansen om mezelf te ontwikkelen. Het bedrijf investeert in haar medewerkers en dat merk je.

Waarom raad ik het werken bij de Nijburg Industry Group aan? Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt groeien, zowel persoonlijk als professioneel, dan is de Nijburg Industry Group echt iets voor jou. Samen met een team van leuke collega’s werk je aan interessante projecten. Ik kan het dus zeker iedereen aanraden!

Lijkt het jou ook leuk om net als Sandy bij ons te werken? Kijk dan naar onze openstaande vacatures.