Ontmoet Ronald: onze meewerkend voorman

Ontmoet Ronald: onze meewerkend voorman

Graag stellen we je voor aan Ronald, Ronald is een meewerkend voorman bij Nijburg Products, onderdeel van de Nijburg Industry Group (Nijburg). Sinds 2002 is Ronald in dienst bij Nijburg Products. Hij is begonnen in het magazijn en heeft zich opgewerkt tot meewerkend voorman. In deze rollen heeft Ronald de groei van de NIG mee mogen maken. 

Hoe ziet mijn werkdag eruit? 
Geen dag is hetzelfde en daardoor blijft iedere dag weer een uitdaging. In de ochtend zorg ik ervoor dat alle materialen aanwezig zijn en dat iedereen weet wat ze moeten doen. Zelf sta ik ook op de vloer en spring ik waar nodig bij. In de middag proberen we zoveel mogelijk af te hebben, soms lukt dit niet en dan zetten we met elkaar de schouders er even extra onder.  

Waarom vind ik het werken bij Nijburg zo leuk? 
Het is erg fijn om vrijheid te hebben in mijn functie, deze kan ik zo inkleden dat ik dicht bij mezelf blijf. Van nature ben ik een verbindende leider; ik kijk naar het individu en haal op deze manier het maximale uit elk individu. Automatisch creëer je hierdoor ook een prettige werksfeer voor de gehele afdeling, en wat is er fijner dan met een prettig gevoel naar huis gaan en de volgende dag met plezier op je werk komen. We werken volgens een Lean methode. Dit stelt ons in staat om slimmer te werken, verspillingen te minimaliseren en onze processen worden hierdoor voortdurend verbeterd. Daarnaast heb ik erg leuke collega’s; dit maakt het werken ook plezierig. 

Waarom raad ik het werken bij Nijburg aan? 
Zoals eerder benoemd is de werksfeer voor mij een heel belangrijk onderwerp. Daarnaast ben ik van nature een verbinder, bij Nijburg kan ik deze eigenschap optimaal benutten. Het schakelen in de fabriek is daarnaast ook makkelijk en snel. Dit komt doordat het een hecht bedrijf is. Ook waardeer ik de variatie in mijn werkzaamheden. Ik kan het iedereen aanraden om bij Nijburg te gaan werken, het is hier heel erg fijn! 

Lijkt het jou ook leuk om net als Ronald bij ons te werken? Kijk dan naar onze openstaande vacatures.