Ontmoet Rebecca, onze HR-adviseur

Ontmoet Rebecca, onze HR-adviseur

Mijn naam is Rebecca van Klompenburg en ik werk als HR adviseur voor de Nijburg Industry Group. Ik houd mij bezig met alles op het gebied van personeelszaken voor alle 7 bedrijven die onder de Nijburg Industry Group vallen. Hierbij kan je denken aan o.a. verzuimregistratie, scholing en de werving van nieuw personeel. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt van collega’s als het om HR gerelateerde vragen.

Hoe ziet mijn werkdag als HR medewerker er uit?
Geen dag is het hetzelfde voor mij. In de ochtend haal ik eerst een lekker kop koffie en maak ik eerst een praatje met collega’s. In de tussentijd start ik mijn computer op en begin ik met het beantwoorden van mijn e-mail. Als HR adviseur heb ik verschillende werkzaamheden o.a.: verzuim, sollicitaties, werving en selectie, administratie, maar ook het plannen van opleidingen voor collega’s. De planning verschilt van dag tot dag. Gedurende de dag ben ik ook veel in overleg met leidinggevenden, collega’s en externe partijen.

Waarom vind ik het werken binnen de Nijburg Industry Group zo leuk?
Ik kan binnen Nijburg al mijn passie voor HR kwijt. Het fijne is dat echt de vrijheid heb om dit in te delen op een manier die het beste bij mij past.

Waarom raad ik het werken bij de Nijburg Industry Group?
Het bedrijf is dynamisch en blijft zich aanpassen en verbeteren. Daardoor is het werk nooit saai en zijn er altijd mogelijkheden om nieuwe dingen te leren. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van scholing of doorgroeimogelijkheden.

Wil je meer weten over onze organisatie of een specifieke functie? Dan kun je altijd contact opnemen met mij via telefoonnummer: +316 29 48 97 25.