Ontmoet Heiko: onze Applicatiebeheerder

Ontmoet Heiko: onze Applicatiebeheerder

Graag stellen we je voor aan Heiko. Heiko is onze applicatiebeheerder. In 2006 is hij bij Nijburg komen werken als assistent controller. Na 10 jaar heeft hij de keus gemaakt om zich om te scholen en is zodoende op de afdeling ICT terechtgekomen.

Hoe ziet mijn werkdag als applicatiebeheerder eruit?
Als applicatiebeheerder werk ik met verschillende platformen en begin ik meestal met het controleren van het ticketsysteem. Waar nodig help ik dan mijn collega’s met het oplossingen van problemen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Er komen zo veel verschillende onderwerpen aan bod waardoor je eigenlijk nooit weet hoe de dag verloopt. Meestal ben ik bezig met programmeren, debuggen en het helpen van mijn collega’s.

Waarom vind ik het werken bij de Nijburg Industry Group zo leuk?
Momenteel ben ik volop bezig met de integratie naar een nieuw ERP-systeem, een uitdagend project dat veel van mijn tijd en aandacht vraagt. Dit soort projecten laat zien hoe dynamisch onze werkomgeving is. Als applicatiebeheerder ben je constant bezig met het ontwikkelen van oplossingen om deze vervolgens in de organisatie te implementeren. Het is eigenlijk één grote puzzel; dat is denk ik het leukste aan mijn werk.

Waarom raad ik het werken bij de Nijburg Industry Group aan?
De samenwerking met mijn collega’s is prettig en je kan hier echt in de breedte werken, waardoor je jezelf goed kan blijven ontwikkelen. De sfeer binnen Nijburg is informeel, er zijn korte lijntjes en daardoor kun je op een ontspannen manier samen naar een oplossing werken.

Lijkt het jou ook leuk om net als Heiko bij ons te werken? Kijk dan naar onze openstaandevacatures