Ontmoet Gideon, onze technisch Werkvoorbereider

Ontmoet Gideon, onze technisch Werkvoorbereider

Graag stellen we je voor aan Gideon, Gideon is een technisch werkvoorbereider bij Nijburg Products, onderdeel van de Nijburg Industry Group. Hij is ongeveer 15 maanden geleden begonnen bij Nijburg. Hiervoor heeft hij gewerkt als industrieel ontwerper bij een bedrijf dat camperbusjes ombouwde. Gideon zocht iets waar hij meer de diepte in kon gaan en zo is hij bij Nijburg terecht gekomen.

Hoe ziet mijn werkdag als technisch werkvoorbereider eruit?
In de ochtend begin ik meestal met het verzenden van de programma’s naar de machines, zodat ze kunnen starten met produceren. Daarna duik ik in mijn 3D-modellen en werk ik aan het voorbereiden van nieuwe projecten. Het is een mix van bureauwerk en hands-on bezig zijn, wat ik echt leuk vind. En natuurlijk is er altijd ruimte voor overleg en samenwerking met mijn collega’s.

Waarom vind ik het werken bij de Nijburg Industry Group zo leuk?
Het is een combinatie van verschillende factoren die het voor mij echt de moeite waard maken. Een belangrijk aspect voor mij is de vrijheid die we hebben in ons werk. Als technisch werkvoorbereider krijg ik de kans om mijn creativiteit volledig te benutten. Ik heb de vrijheid om nieuwe ideeën te verkennen en oplossingen te bedenken voor uitdagende vraagstukken. Dat maakt elke dag interessant en dit stimuleert mij enorm.

Daarnaast is de sfeer hier gewoon fantastisch. Het voelt echt als een tweede thuis. We hebben een hecht team waarin iedereen elkaar ondersteunt en aanmoedigt. Ik kan altijd bij mijn collega’s terecht voor hulp of gewoon voor een gezellig praatje tijdens de lunchpauze. Die verbondenheid is echt waardevol voor mij.

Waarom raad ik het werken bij de Nijburg Industry Group aan?
Al met al zou ik het zeker aanraden om hier te werken. Als technisch werkvoorbereider vind ik het geweldig om betrokken te zijn bij het hele proces, van concept tot realisatie. Het feit dat ik betrokken ben bij het maken van dingen geeft me een enorm gevoel van voldoening. Elke dag is een nieuwe puzzel die ik mag oplossen, en dat houdt me scherp en gemotiveerd.

Lijkt het jou ook leuk om net als Gideon bij ons te werken? Kijk dan naar onze openstaande vacatures.