Ontmoet Erik, onze Chef-monteur

Ontmoet Erik, onze Chef-monteur

Mijn naam is Erik Kol en ik ben chef-monteur binnen de Nijburg Industry Group. Ik ben als hulp monteur begonnen bij Nijburg klimaattechniek, onderdeel van de Nijburg Industry Group, en heb mezelf gaandeweg opgewerkt tot chef-monteur. In 2005 ben ik hier begonnen met werken en nu, bijna 19 jaar later, maak ik nog steeds hele gave projecten mee.

Hoe ziet mijn werkdag als chef-monteur eruit?
Het klinkt misschien een beetje cliché maar elke dag is anders, vol verrassingen en daardoor nooit saai. Elke morgen rij ik met een goed uitgeruste Nijburg bus naar de locatie, waar ik als eerste aankom. Mijn dagen zijn gevuld met een diverse mix van taken, variërend van het maken van technische tekeningen en het inmeten van kanalen tot het daadwerkelijk monteren van de systemen. Deze veelzijdigheid geeft me de mogelijkheid om mijn vaardigheden op verschillende gebieden te vergroten en bij te dragen aan alle aspecten van het project. Het is belangrijk dat je snel kan schakelen in dit werk.

Waarom vind ik het werken binnen de Nijburg Industry Group zo leuk?
Bij ons krijg je erg veel vrijheid zolang je je werk maar goed doet. Voor mij werkt dit heel erg goed.
Daarnaast werk ik samen met veel collega’s, met sommige al wel meer dan 10 jaar. Je weet precies wat je aan elkaar hebt en dat werkt prettig. Als je ideeën of oplossingen hebt wordt er ook daadwerkelijk naar je geluisterd.

Waarom raad ik het werken bij de Nijburg Industry Group aan?
Wat je echt merkt is dat je deel uitmaakt van een bedrijf dat niet alleen uitblinkt in vakmanschap, maar ook in menselijkheid. Hier hebben we niet alleen de vrijheid om onze technische vaardigheden te benutten, maar ook om te groeien als persoon. Ook heb ik diverse cursussen en opleidingen mogen volgen, hierdoor groei ik voortdurend in mijn werk. Je wordt bij ons niet gezien als een nummer en je hebt het gevoel dat je ertoe doet. Doordat het een hecht bedrijf is werk je samen met de verschillende divisies en is snel schakelen heel erg makkelijk. Als ik iets nodig heb dan weet ik precies bij wie ik moet zijn.

Lijkt het jou ook leuk om net als Erik bij ons te werken? Kijk dan naar onze openstaande vacatures.