Ontmoet Dennis, onze Systeembeheerder

Ontmoet Dennis, onze Systeembeheerder

Mijn naam is Dennis Smulders en ik werk inmiddels 12,5 jaar als systeembeheerder binnen de Nijburg Industry Group. Op de ICT afdeling van de Nijburg Industry Group houden we ons bezig met alle ICT onderdelen binnen het bedrijf, waar we naast de normale kantoorautomatisering dus ook de fabriek met alle machines en de software die daar achter zit ondersteunen.

Hoe ziet mijn werkdag als systeembeheerder er uit?
We beginnen de week altijd met een overleg om de belangrijke werkzaamheden en projecten te bespreken, de rest van de dagen gaan we daar de focus op te leggen. Maar uit ervaring kan ik vertellen dat de dag altijd anders loopt dan gepland. Het werkveld is breed en daarom komen er dagelijks interessante vraagstukken onze kant op. Het is belangrijk dat je snel en gemakkelijk kan schakelen.

Waarom vind ik het werken binnen de Nijburg Industry Group zo leuk?
Vooral de collega’s en de omgang met elkaar, ongeacht je functie is dat iets wat je een goed gevoel geeft. Leuk weetje: elke vrijdag sluiten we de werkweek af met een vette hap.

Waarom raad ik werken bij de Nijburg Industry Group aan?
Je komt op een mooie locatie nabij een natuurgebied te werken, met ruime werkplekken en open kantoorruimtes, de sfeer is informeel en er is ruimte om ideeën te delen en uit te voeren. De werkzaamheden van de ICT zijn in de loop der jaren zo uiteenlopend geworden van een virtuele werkplek in de Cloud tot de aansturing van hekken en kachels dat je elke dag verrast zal worden waar ICT allemaal een raakvlak mee heeft, een saaie kantoorbaan is het zeer zeker niet!