Ontmoet Berdien, onze Inkoper

Ontmoet Berdien, onze Inkoper

Mijn naam is Berdien de Jonge en ik ben junior inkoper bij de Nijburg Industry Group. Ik werk hier inmiddels 6 jaar. Als inkoper ben ik verantwoordelijk voor de voorraad en de benodigdheden binnen de productie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grondstoffen tot handelsartikelen tot verpakkingsmaterialen. Hierin heb je veel contact met leveranciers.

Wat vind je leuk aan je werk bij NIG?
Het leukste aan mijn functie vind ik de uitdagingen die ik tegenkom. We moeten vaak snel schakelen en daarmee moeten we onze planning soms omgooien. Dit maakt het soms hectisch, maar wel uitdagend. Voor de rest vind ik een goede band met mijn collega’s erg belangrijk. Je kunt je functie en het werk dat daarbij hoort heel leuk vinden, maar als je geen klik hebt met je collega’s dan voelt dat alsnog niet goed. Gelukkig is dat bij mij wel het geval, waardoor ik met plezier naar mijn werk ga.

Waarom raad je werken bij NIG aan?
Ik heb meerdere functies gehad bij Nijburg. Sinds anderhalf jaar ben ik junior inkoper. Er is in die zin veel met mij mee gedacht en er is rekening gehouden met de werkzaamheden die ik leuk vind om te doen. Dit heeft ook goed uitgepakt voor Nijburg. Ik zit hier goed op mijn plek.

Voor de toekomst hoop ik door te kunnen groeien in mijn functie. Van junior inkoper naar inkoper tot misschien over een aantal jaar naar senior inkoper.