Artikel | Innovatief klimaatplafondeiland gooit hoge ogen in renovatiemarkt

Solid Air klimaatplafonds - 24 August 2018

De renovatie- en transformatiemarkt zit flink in de lift. Overal in ons land worden pakhuizen, kantoorpanden en overheidsgebouwen tot op de (beton)constructie gestript en voorzien van een nieuwe indeling, schil en installaties, waarmee de gebouwen weer jarenlang duurzaam vooruit kunnen. “Vanuit duurzaamheid en materiaalgebruik een mooie en zinvolle ambitie”, vindt Ben van Ruiten, technisch adviseur producten en projecten bij Solid Air Climate Solutions. “Maar niet zonder complexe vraagstukken."

Vorige maand verscheen er een interessant interview in de 750ste editie van het magazine Stedenbouw, waarin "Klimaatpafonds" een van de thema's is. Lees hier het gehele interview!