Ontmoet Jos, onze Commercieel Medewerker Binnendienst

Ontmoet Jos, onze Commercieel Medewerker Binnendienst

Mijn naam is Jos Streunding, inmiddels werk ik twee jaar als commercieel medewerker bij Velu Klimaattechnische Groothandel (Onderdeel van de Nijburg Industry Group). Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat het contact soepel verloopt tussen de klanten en de organisatie. Wij zijn vaak het eerste aanspreekpunt en dat brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee.

Hoe ziet mijn werkdag als commercieel medewerker binnendienst er uit?
We beginnen de dag altijd eerst met een kop koffie. Eenmaal gesetteld op mijn werkplek start ik mijn computer op en begin ik met het beantwoorden van e-mails, ondertussen gaat de telefoon ook en sta ik de klanten te woord. Het is belangrijk dat je snel en gemakkelijk kan schakelen van e-mail naar telefoon en weer terug. Leuk weetje: gedurende de dag komen er genoeg telefoontjes en e-mails binnen, dus je hoeft je niet te vervelen.

Omdat ik in mijn functie het eerste aanspreekpunt voor de klant ben, heb ik ook te maken met het afhandelen van klachten. Het is aan de binnendienst om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen, zodat de klant weer verder kan. We werken met een goed ingericht CRM systeem, zodat goed wordt vastgelegd wat met de klant besproken wordt.

Waarom vindt ik het werken binnen de Nijburg Industry Group zo leuk?
Het klantencontact binnen mijn functie spreekt mij enorm aan. Ik ken de klanten inmiddels en daar bouw je ook een bepaalde band mee op. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het werken met de collega’s om je heen, je bent echt een team. Samen werken we hard en in de pauze spelen we graag een intensief potje tafeltennis.

Waarom raad ik werken bij de Nijburg Industry Group aan?
Het is een leuke en interessante branche om in het werken en waar veel te leren valt. Dit in combinatie met de goede sfeer binnen het bedrijf maakt deze baan erg leuk. Je krijgt binnen Nijburg Industry Group veel vrijheid en dat is altijd fijn. Daag jij mij binnenkort uit voor een potje tafeltennis?