Ontmoet Dirk, onze Commercieel Medewerker Binnendienst

Ontmoet Dirk, onze Commercieel Medewerker Binnendienst

Mijn naam is Dirk Breukelman, ik werk nu 3 jaar bij Solid Air Climate Solutions (onderdeel van de Nijburg Industry Group). Ik werk als commercieel medewerker binnendienst op de verkoopafdeling. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk helpen van de klant. Een functie met veel verschillende taken en verantwoordelijkheden.

Hoe ziet mijn werkdag als commercieel medewerker binnendienst er uit?
Mijn dag begint eerst met een kop koffie en ondertussen klets ik bij met collega’s, zaken als sport moeten natuurlijk ook besproken worden. Het is ook mogelijk dat bij binnenkomst al klanten in de wacht staan, dan zal het bijkletsen even moeten wachten. Ik geef technisch advies over onze oplossingen, maak offertes en volg deze op, daarnaast verwerk en begeleid ik de binnengekomen orders. Leuk weetje: Geen dag is hetzelfde door de wisselende vragen en contacten, door die afwisseling is mijn werk nooit saai.

Waarom vind ik het werken binnen de Nijburg Industry Group zo leuk?
Op de afdeling verkoop werk je met collega’s uit verschillende rayons, zoals wij dat noemen. We werken echt als één team op de afdeling verkoop, ongeacht voor welk rayon of bedrijf je werkt. Op de afdeling heerst een sfeer van samenhorigheid en de collega’s zijn behulpzaam. Ik vind het fijn om in een team werken en het is belangrijk dat je op elkaar kunt rekenen.

Waarom raad ik werken bij de Nijburg Industy Group aan?
De interne en externe trainingen die worden georganiseerd dragen bij aan het vergroten van mijn kennis en persoonlijke ontwikkeling. De informele sfeer binnen de organisatie en de collega’s waar ik mee samenwerk maken het extra leuk. Wordt jij binnenkort mijn nieuwe collega?