Solliciteer direct!

Zie je een vacature die bij je profiel en interesse past? Dan ben je nog een stap verwijderd van jouw eventuele droombaan! Wij werken als volgt:

  • Je ontvangt van ons een bevestiging van je sollicitatie.
  • Aan de hand van de binnengekomen reacties maken we een eerste selectie.
  • Met een aantal kandidaten plannen we een eerste gespreksronde. Deze zal zijn met een recruiter van OU.
  • Geschikte kandidaten nodigen we uit voor de tweede gespreksronde. Deze zal zijn met je afdelingsmanager en met een recruiter van OU.
  • De laatste stap is het afrondende gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Deze zal zijn met je afdelingsmanager en hoofd HRM.
  • En daarna zet je een volgende stap in jouw carriere bij Nijburg Industry Group! 

Bekijk onze vacatures

OU Uitzendorganisatie

Nijburg Industry Group werkt nauw samen met OU Uitzendorganisatie. Beide organisaties zijn van dezelfde eigenaar, waardoor er veel kennis over Nijburg Industry Group en de branche aanwezig is bij OU. Naast het reguliere uitzendwerk verzorgt OU ook de werving en selectie voor Nijburg Industry Group. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Ilona Moesker op telefoonnummer +31 6 22 018 385 of via de e-mail: vacatures@nijburg.com.

OU Uitzendorganisatie bestaat uit een team van vakmensen uit de uitzendbranche. Hun jarenlange ervaring en enthousiasme voor de arbeidsmarkt zetten ze graag voor u in: "OU werk(t) voor u!"

Bezoek de website

Open sollicitatie

Spreekt de Nijburg Industry Group je aan, maar is er geen actuele vacature die aansluit bij je achtergrond en ambitie? Stuur dan je open sollicitatie naar ons op! Dat kan direct door op de button te klikken. We zoeken regelmatig nieuwe collega's in de volgende werkvelden:

Stuur open sollicitatie